14.3 C
Zvornik
16. април 2024.

Danas promjenjivo i veoma toplo

U Republici Srpskoj danas će biti promjenljivo oblačno i veoma toplo vrijeme, uz uz sunčane intervale i dnevnu temperaturu do 30, na jugu oko 32 stepena Celzijusova. 

Tokom jutra i prijepodneva biće malo do umjereno oblačno na sjeverozapadu i sjeveru, uz mogućnost slabe kiše, posebno u planinama na jugozapadu i istoku, a oko rijeka i kotlina ponegdje sa maglom.

Tokom dana i popodne biće promjenljivo, uz sunčane intervale, a na jugozapadu i istoku će postojati uslovi za pljuskove sa grmljavinom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom večeri mogući su pljuskovi i u srednjem i donjem toku rijeke Drine, dok će na sjeveru i jugu ostati suvo, uz više sunca.

Duvaće slab i umjeren vjetar južnog smjera, prije podne na sjeveru i sjeveroistoku istočni i sjeveroistočni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica 10, Sanski Most, Han Pijesak i Sokolac 12, Bihać, Mrkonjić Grad, Livno, Gornji Vakuf, Čemerno, Bugojno, Tuzla i Srebrenica 13, Nevesinje, Rudo, Višegrad, Jajce, Gacko, Novi Grad, Bileća i Zenica 14, Banjaluka, Bijeljina, Doboj, Foča i Prijedor 15, Zvornik, Sarajevo i Brčko 16, Gradačac 18, Stolac 19, Trebinje 20 i Mostar 23
stepena Celzijusova.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se