19.4 C
Zvornik
16. април 2024.

Cvijanović: Očekujem veličanstvenu pobjedu

BANJALUKA – Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je danas da je vlast predvođena SNSD-om mnogo uradila u Banjaluci i Republici Srpskoj i realizovala značajne infrastrukturne projekte. 

„Očekujem veličanstvenu izbornu pobjedu u Banjaluci i na republičkom nivou, uprkos tome što vidim da naši protivnici nastoje da kupuju glasove i posredstvom ambasada BiH. Sve što je urađeno u Srpskoj bilo je zbog politika SNSD-a i sigurna sam da to građani prepoznaju“, rekla je novinarima Cvijanovićeva, nakon predizborne tribine SNSD-a u banjalučkom naselju Starčevica.

Ona smatra da će Banjaluka ostati uporište SNSD-a, kao i brojna mjesta u Srpskoj.

„Politika SNSD-a jeste jaka Republika Srpska, a to znači da je u svakom smislu jačamo. To smo pokazali u svakoj godini našeg mandata, pa i u najtežim vremenima i uvijek smo bili uz narod i pobjeđivali“, dodala je Cvijanovićeva.

Nosilac izborne liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Nikola Špirić rekao je da građani moraju glasti za SNSD, jer će nakon pobjede nastaviti da radi na razvoju Republike Srpske.

„Sigurno je da ćemo ubjedljivo pobijediti na predstojećim opštim izborima na svim nivoima. Očekujemo i najbolji rezultat srpske liste u Federaciji BiH /FBiH/, a to znači četiri poslanika u Livanjskom kantonu i poslanika u Parlamentu FBiH“, kaže Špirić.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Igor Radojičić rekao je će SNSD u ovom gradu ubjediljivo pobijediti.

„Vjerujem da ćemo nakon 7. oktobra u Banjaluci nastaviti sa započetim poslovima i realizacijom značajnih projekata“, dodao je Radojičić.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se