8.1 C
Zvornik
19. март 2024.

Novi režim parkiranja tokom koncerta Zdravka Čolića

ZVORNIK – Tokom koncerta Zdravka Čolića, 4. avgusta, zbog očekivane velike posjete građana iz drugih gradova, biće uspostavljen poseban režim saobraćaja i parking prostora, kako bi se izbjegle nepotrebne gužve. Gradska uprava Zvornik i Policijska uprava obezbijedili su 13 parkinga na području samog grada za vozila koja dolaze iz pravca opština Milići, Bratunac, Vlasenica i drugih i u Karakaju za vozila koja dolaze iz pravca Bijeljine, Tuzle, Loznice.

Na području grada obezbijeđena su parkirališta na gradskoj plaži, u školskom dvorištu i na igralištu osnovne škole „Sveti Sava“, na igralištu „Sokolskog doma“, pored stadiona FK „Drina“ i na Autobuskoj stanici.

Na području Karakaja parkirališta su obezbijeđena na sledećim lokacijama: kod Tehnološkog fakulteta, Svečanog salona „Drina“ (bivša „Vezionica“), „AKS“-a (bivši Intereks), upravne zgrade „Elektrodistribucije“, kod crkve, u poslovnoj zoni „Jadar“, kod TŠC Karakaj i kod „Alumine“ d.o.o.
Autobusi će sa četiri autobuska stajališta u Karakaju na svakih 15 do 20 minuta besplatno prevoziti putnike do ulaza u grad odakle će pješačkom stazom pored rijeke Drine stizati do bine na gradskoj plaži. Na isti način, po završetku koncerta, posjetioci će biti vraćeni u Karakaj.
Gradska uprava Zvornik i Policijska uprava Zvornik apeluju na sve građane iz drugih gradova i opština da se pridržavaju uputstava redarskih službi i policijskih službenika, da budu strpljivi, te da dođu ranije.

Parking mjesta biće obilježena slovom „P“ i putokazom će biti označeno gdje se nalazi parking.

Sve će biti vidno istaknuto i uočljivo, a posjetiocima će pomagati policijski službenici koji će se nalaziti na magistralnim putevima gdje će se vršiti uključivanje i isključivanje saobraćaja, kao i redarske službe koje će na parkinzima vršiti pravilan raspored vozila. Sa regulacijom saobraćaja počeće se od 16:00 časova.

Sva vozila koja budu nepropisno parkirana ukloniće „pauk“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se