9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Mini festival filmova i predstava na pokon za sve prvake i đake

ZVORNIK – Dom omladine Zvornik, Pozorište mladih Zvornik i privredni subjekti grada su se potrudili ove školske godine da nam donesu mini festival posvećen prvačićima i svoj djeci koja polaze u školu.

„U susret prvom školskom danu“ je naziv koji nosi ovaj poklon festival koji počinje 30. avgusta, a završava 4. septembra.

Na programu festivala će se između ostalog naći filmovi, predstave i prezentacije.

MadagaskarPrvi dan festivala, u četvrtak (30. avgusta) za đake će biti prikazan film Superskitnice, sa početkom u 17:00 časova. Film poklanja Centar za edukaciju Malac Genijalac.

Filmove Magično Srebro, 31. avgust u 17h i Madagaskar 1. septembra u 17h poklanja Beba Kids Zvornik.

Snježna Kraljica 2Subota, 1. septembar je takođe rezervisan za besplatnu igraonicu za djecu sa animatorima Pozorišta mladih Zvornik.

Prvog školskog dana odnosno 3. septembra (ponedeljak) Pozorište mladih Zvornik uz podršku prijatelja Stuido Vik i Bleja bar poklanjaju cjelovečernju predstavu na velikoj sceni Snježna kraljica, rečeno nam je od strane jednog od organizatora, Doma omladine Zvornik.

lilika thumb-Da ne zaboravimo da su mladi temelj svakog društva i budućnostu opominje nas predstava Lilika, koju nam 4. septembra poklanja restoran Taverna. Predstava će se odigrati na kamernoj sceni za pedagoge, prosvjetne radnike i socijalne radnike. Sav sadržaj je besplatan za djecu i poklon je Doma omladine i naših pokrovitelja – rekli su nam u Domu omladine.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se