5.9 C
Zvornik
19. март 2024.

Gradonačelnik otvorio „Zvorničko ljeto 2018“

ZVORNIK – Koncertom Milice Todorović na gradskoj plaži u Zvorniku sinoć je, pred oko 10 hiljada posjetilaca, zvanično počelo „Zvorničko ljeto“. Tradicionalnu manifestaciju koju ove godine održavamo osamnaesti put zaredom otvorio je gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović koji je sa bine poručio da su svi zaslužni što „Zvorničko ljeto“ traje.

– Zaslužni su i organizatori i sponzori i učesnici, a najviše vi koji svako veče dolazite na našu gradsku plažu da pogledate večernji program koji je pripremljen samo za vas. Program je raznovrsan, ima svega i za svakoga – rekao je Stevanović naglasivši da su ove godine generalni pokrovitelji manifestacije Kabinet predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i Vlada Republike Srpske na čelu sa premijerom Željkom Cvijanović.
Ističući da je „Zvorničko ljeto“ postalo istinski brend grada, Stevanović je naglasio da će u narednih sedam dana Zvornik biti prestonica zabave i dobrog druženja.

Gradonačelnik je pozvao sugrađane, prijatelje, goste, da uzmu učešća i u dnevnim manifestacijama i u lijepim večernjim druženjima, na koncertima.
– Pozivam vas i na regatu, to je jedan divan događaj sa našim prijateljima iz Malog Zvornika i Loznice, to je onaj dan kada se opustimo na vodi i kada pokazujemo da je Drina nešto što nas spaja – poručio je Stevanović.

Početak „Zvorničkog ljeta“ obilježio je veličanstven vatromet, nakon kojeg je publika uživala u koncertu Milice Todorović.
Ona je za zvorničku publiku priredila ugođaj za pamćenje.

– Ja uvek volim da pevam na ovako velikim događajima, zato što mogu da dođu i oni najmlađi i tinejdžeri, koji ne dolaze u klubove gde mi obično radimo, a oni se uvek najviše vesele. Meni je to radost. Ambijent je prelep i čast mi je da pevam na ovakvoj manifestaciji. Hvala gradonačelniku i organizatorima koji su me ovako lepo ugostili– rekla je Todorovićeva.

Na programu „Zvorničkog ljeta danas je Guslarsko veče i veče plesa „Rasplesani plato“, dok će na gradskoj plaži koncert imati „Neverne bebe“.

FOTO/VIDEO: Radiša Kandić/Igor Golubović/Petar Nikolić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se