10.4 C
Zvornik
19. март 2024.

DANAS SE IGRA JEDAN OD NAJVEĆIH DERBIJA! A, Meridian nudi ubjedljivo najveće kvote!

Ukrajinska liga je tek počela, a danas se igra najveći derbi! Igraju Dinamo Kijev i Šahtjor, a Meridian ti nudi najveće moguće kvote na taj meč.

Oba tima su počela prvenstvo sa po dvije pobjede, mada je Šahtjor bio dosta ubjedljiviji, s obzirom na to da je Dinamo dva puta pobjeđivao sa po 1:0. Prošle sezone tim iz Donjecka je osvojio titulu sa šest bodova više od Dinama, a kvota na pobjedu Šahtjora je 2.65!

Ko vjeruje da će u Kijevu pobijediti domaćin, dobiće još bolju kvotu, jer je kvota na vicešampiona Ukrajine u okviru bonus kvota u Meridianbetu 3.70.

Šahtjor i ove sezone igra po oprobanom receptu, sa velikim brojem kvalitetnih Brazilaca – ima ih čak 10 u timu. Marlos je čak dobio ukrajinsko državljanstvo, a Taison i Ismaili su bili na širem spisku reprezentacije za Svjetsko prvenstvo. Ako vjeruješ da će se raspucati na ovom meču – kvota na 3+ je sjajnih 2.12!

Dinamo igra sa mnogo manje stranaca, a jedan od igrača koji nisu Ukrajinci je i Aleksandar Pantić, momak ponikao u omladinskoj školi Partizana, koji je u svojoj karijeri nastupao za Rad, Crvenu zvezdu, Viljareal i Valjadolid.

Ako ste od onih koji vole brzu igru i dinamična dešavanja na terenu – pogledajte ovaj meč uz tiket, a možete i da se kladite na konačan ishod u prvih 10 minuta meča. Ako Dinamo povede, kvota je čak 10.00!

Tu su i Meridianove nove duple igre u okviru kojih možeš da kombinuješ sve što ti padne na pamet.

Naravno, danas se igraju i drugi mečevi, a za najbolje kvote posjeti stranicu sa bonus kvotama. Dodaj ih na svoj tiket i začini fudbal dodatnim uzbuđenjem. Jer, sve je zanimljivije uz tiket!

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se