20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Ovo morate imati: Najbolji specijal o Svjetskom prvenstvu i hiljade načina da zaradite na Mundijalu

Trk u Meridian po listu! U njoj je specijal u kome se nalaze najvažnij podaci o svim timovima, najboljim igračima, stadionima i gradovima u kojima se Svjetsko prvenstvo održava.

To, naravno, nije sve, jer u njemu možeš da nađeš hiljade načina da zaradiš! Opklade na sve što ti padne na pamet! Tu su svi mečevi sa proširenom ponudom, gdje će biti svega – od konačnog rezultata i broja golova, do duplih igara i broja kornera.

U specijalu se mogu naći sve najbitnije informacije koje su ti potrebne za praćenje Mundijala. Analiza svakog tima, analiza najboljih igrača i taktike svih učesnika, a tu su i tekstovi o gradovima, stadionima i kompletan istorijat Svjetskih prvenstava. Svi najbitniji podaci na jednom mjestu.

Naoružaj se znanjem pred Svjetsko prvenstvo, sada kada imamo spisak Srbije i očekujemo naredne mečeve „Orlova“- brušenje forme pred Mundijal.

Naravno, sve nas najviše zanimaju dvije stvari: kako će proći Srbija i ko će osvojiti Mundijal. Kvote na osvajače Mundijala su već mjesecima tu, a sada se mogu i kombinovati sa ponudom za najboljeg strijelca prvenstva.

Meridian kladionica listaŠto se tiče Srbije, možeš da se kladiš i na najboljeg strijelca Srbije, tačan poredak našeg tima ili tačan poredak u našoj grupi – a to je samo djelić ponude.

Kladi se na tačan poredak u svakoj grupi, najboljeg strijelca svakog tima, a naravno i na najboljeg igrača prvenstva, najboljeg golmana i asistenta – sve individualne nagrade su u ponudi!

Trk u Meridian, jer te tamo čekaju hiljade podataka, hiljade opklada, hiljade načina da ti fudbal bude zanimljiviji – a džepovi puniji!

Kompletnu ponudu svih igara za SP pogledajte na linku: https://goo.gl/9xwvwk

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se