18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Načelnik opštine Bratunac napušta SDS

Načelnik opštine Bratunac Nedeljko Mlađenović potvrdio je Srni da napušta članstvo u SDS-u, a time i u Opštinskom odboru i Izbornom štabu stranke u Bratuncu i dodao da je o tome obavijestio predsjednika i rukovodstvo SDS-a.

Mlađenović je rekao da je 25 godina bio odan član SDS-a i pružao maksimum za njegovu afirmaciju i političke interese, ali da se to nije cijenilo.

On je istakao da su ga pojedinci ponizili i pored pet pobjeda na lokalnim izborima za načelnika ove opštine, te da su ga u stranci pokušali omalovažiti i tretirati kao člana koji je tek pristupio stranci, što ga je, kako kaže, povrijedilo.

„Omalovažavajući odnos i ignorisanje potreba ove opštine od rukovodstva SDS-a nisam više mogao trpjeti i poslao sam pismo kojim sam ih obavijestio o svojoj odluci da napuštam članstvo u stranci“, rekao je Mlađenović.

On je istakao da i dalje ostaje na mjestu načelnika opštine i da mu je cilj da završi započete projekte.

„U prethodnih nekoliko godina u Bratuncu su realizovani kapitalni projekti vrijedni oko 100 miliona maraka sredstvima raznih donatora, opštine i uz veliku pomoć Vlade Republike Srpske. Izgledno je još nekoliko važnih projekata vrijednih oko 40 miliona maraka i želim dati doprinos njihovoj realizaciji“, poručio je Mlađenović.

On je naveo da će odluku o daljem političkom angažovanju tek donijeti i uskoro je saopštiti javnosti.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se