1.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Mladi socijaldemokrati iz Zvornika u akciji „April mjesec čistoće“

ZVORNIK – Mladi socijaldemokrati iz Zvornika sproveli su akciju uređenja košarkaškog terena koji se nalazi u neposrednoj blizini zgrade Gradske uprave i na ovaj način se priključili ekološkoj kampanji Gradske uprave „April mjesec čistoće“.

Postavljene su nove table i koševi, popravljene pukotine na terenu i očišćeno nisko rastinje pored terena, a teren će ukrasiti i grafit, istakao je potpredsjednik Mladih socijaldemokrata Zvornika Veljo Tijanić.

„U akciji je učestvovalo sedamdeset mladih socijaldemokrata iz Zvornika. Želja nam je da djeca i mladi svoje prve košarkaške korake naprave baš na ovom terenu i odluče se za zdrav život“ – rekao je Tijanić.

Zahvaljujući ovoj akciji čiji je inicijator Republička organizacija Mladih socijaldemokrata, Zvornik i Zvorničani su dobili još jedan značajan sadržaj.

„Ono što mi je posebno drago jeste to da je prva konkretna akcija krenula baš iz Zvornika. Ovo igralište smo odabrali iz razloga što je godinama bilo zapušteno, nadamo se da ćemo djecu iz okolnih zgrada vratiti na teren“ – poručila je potpredsjednica MSD-a Republike Srpske Sandra Erkić.

Cilj MSD-a Republike Srpske je da do kraja godine provedu još najmanje 30 društveno korisnih akcija širom Srpske, naglasio je predsjednik MSD-a Denis Šulić.

„Cilj je da širom Srpske realizujemo aktivnosti uređenja igrališta, rekonstrukcije sportskih i dječijih terena, uređenja okoliša, zgrada i parkova u opštinama Srpske kako bi vratili duh društvenog aktivizma i društvene odgovornosti“ – istakao je Šulić.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se