15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Vaskršnja čestitka gradonačelnika Zvornika

ZVORNIK – Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti čestita Dan Hristovog vaskrsenja, pobjede života nad smrću, pravde nad nepravdom, ljubavi nad mržnjom, sa željom da ovaj veliki praznik provedu u miru i blagostanju sa svojom porodicom!

Neka radost Hristovog vaskrsenja u danima ovog praznika sve nas ispuni istinskim vrlinama blagostanja, sreće i zdravlja, trajnih vrijednosti i razumijevanja među ljudima!

Privrženi dobročinstvu, spremnosti da razumijemo i poštujemo različitosti, u tradicionalnim vrijednostima nalazimo snagu da se hrabro suprotstavimo brojnim iskušenjima i našim zajedničkim djelima doprinesemo boljoj i srećnijoj budućnosti naših porodica i našeg Zvornika!

Sa željom da sva iskušenja i izazove, kojima je bremenito naše doba, prevaziđemo u nadi, vjeri i ljubavi, da nas pripadnost hrišćanskom učenju spaja i povezuje, svim građanima i građankama Zvornika koji slave Hristovo vaskrsnuće, želim da u miru i porodičnoj sreći, zdravlju i blagostanju proslave ovaj najveći Hrišćanski praznik s radosnim pozdravom:

HRISTOS VASKRSE – VAISTINU VASKRSE!

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se