23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Pronađeno oružje čije držanje građanima nije dozvoljeno

ZVORNIK – Policijski službenici Policijske stanice Milići, lišili su slobode lice S.Đ. (1978) iz Milića, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ i „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“, saopšteno je iz PU Zvornik.

Naime, Policijskoj stanici Milići, 11.04.2018. godine, prijavljeno je da u porodičnoj kući u mjestu Vukovići, opština Milići, lice S.Đ. prijeti upotrebom eksplozivne naprave (bombe). Postupajući po prijavi, policijski službenici su izašli na lice mjesta i pronašli S.Đ. koga su tom prilikom lišili slobode. Izvršenim pretresom objekta koje koristi lice S.Đ. pronađena je i privremeno oduzeta lovačka puška, puška M-48, poluautomatska puška PAP, šest ručnih bombi i veća količina municije.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenog slijedi podnošenje izvještaja za počinjena krivična djela „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ i „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se