18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Preko cijelog terena u Šumadiji nacrtan muški polni organ

Na skoro cijeloj površini travnatog terena fudbalskog stadiona u Slatini, nepoznati počinilac je nacrtao muški polni organ, što je šokiralo mještane i ljubitelje sporta u tom kraju.

– Sve se dogodilo u noći između nedjelje i ponedjeljka. Pretpostavljamo da je najvjerovatnije ručnom kantom za prskanje voća i smjesom koja uništava travnate biljke, iscrtao muški polni organ veličine preko 50 metara – kazao je član uprave kluba iz Slatine Nemanja Đorđević.

On ističe da su svi šokirani i u nevjerici, i navodi da je prosto nevjerovatno da neko tako precizno i slikovito nacrta tako nešto u tolikoj dimenziji.

 

– Već u subotu i nedjelju imamo imamo dvije utakmice, radi se o derbijima i nepristojno je da igramo na takvom stadionu – rekao je Đorđević.

Prema mišljenju mještana, ovo “umjetničko djelo” je najvjerovatnije neko uradio iz osvete.

Na ovom stadionu, koji važi za jedan od najljepših seoskih u čačanskom kraju, igraju dva kluba – FK Slatina iz Slatine i FK Mršinci iz istoimenog sela.

Širom svijeta polemiku izazivaju polja na kojima su “iscrtane” različite figure. Dok jedni vjeruju da je to djelo vanzemaljaca, drugi smatraju da je sve to samo rezultat djelovanja lokalnih šaljivdžija.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se