5.9 C
Zvornik
19. март 2024.

Policija danima istražuje misterioznu smrt Srpkinje u Americi

Državljanka Srbije Dragana Šolaja (24) preminula je prije nekoliko dana u bolnici u američkom gradu Fortuna u Kaliforniji, ali uzrok njene smrti još nije poznat.

Američka policija danima istražuje ovaj misteriozan slučaj, pošto je Dragana, koja je iz jednog mjesta pored Novog Sada, otišla je prije nekoliko godina u Ameriku na program “Work and travel”.

Kako kažu njeni prijatelji, da nešto nije u redu prva je posumnjala njena cimerka koja ju je čekala da se vrati, ali pošto se satima nije pojavljivala kući, počela je da je traži.

Zabrinuta cimerka je čak i na aerodromu provjeravala da li je djevojka možda kupila avionsku kartu i vratila se u Srbiju, a kada je utvrdila da se to nije desilo, njen nestanak prijavila je policiji.

Tada je započeta potraga za Draganom, koja je urodila plodom i djevojka je nađenae 11. aprila, nešto prije sedam sati ujutru, na ulici.

Dragana je odmah prebačena u bolnicu u Fortuni, međutim preminula je dva dana kasnije. Sve vrijeme bila je u teškom stanju i nije bila sposobna da ispriča šta joj se dogodilo.

Policija je saopštila da je naložena obdukcija njenog tijela i da se čekaju toksikološki nalazi kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Policiji je navodno prijavljeno da je delovala kao da je konzumirala alkohol ili drogu, što su njeni prijatelji demantovali, rekavši da ona nije koristila nikakve supstance, da je bila sportista, i da je retko i pila.

Dragana je navodno pronađena u ulici koja je puna motela i glavna u malom gradiću sa manje od 12.000 stanovnika.

Njeni prijatelji ubrzo nakon vijesti o tagičnoj smrti pokrenuli su akciju za pomoć njenoj porodici i za samo nekoliko dana skupili više od 20.000 dolara, piše Blic.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se