23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Dječiji hor „Izvornik“ na manifestaciji „Dani sjećanja“ u Banja Luci

ZVORNIK – Dječiji hor „Izvornik“ iz Zvornika učestvuje u manifestaciji „Dani sjećanja“, koja će ove godine biti posvećena stradanju djece u ratovima u XX vijeku i nastupiće u Banskom dvoru u utorak, 17. aprila 2018. godine.

Obilježavanje „Dana sjećanja“ biće od 17. do 19. aprila i biće obuhvaćena cijela Republika Srpska.  Prvi i centralni događaj je memorijalna akademija koja će biti održana u banjalučkom Banskom dvoru pod nazivom “Svako dijete – nebo na zemlji”.

Prema riječima Hristijane Sandić, horovođe, profesor Dragan Elčić koji je zadužen za ovogodišnji program u Banskom dvoru pozvao je djecu da učestvuju.

-Boraveći u Zvorniku u okviru filmskog kampusa, profesor Elčić je  snimao i naš mali hor. Energija koju naša djeca imaju ga je privukla i poželio je da nas vidi i čuje na centralnoj manifestaciji. Mi ćemo uz podršku Kabineta gradonačelnika sutra otputovati u Banjaluku, rekla je Sandić.

Organizator manifestacije je Republički centar za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica, a pokrovitelj su Predsjednik i Vlada Republike Srpske.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se