19.4 C
Zvornik
16. април 2024.

Banjalučanin osumnjičen da je jajima gađao kuću bivše punice, ona žali što ga nije „nalupala“

BANJALUKA – Banjalučanin D.K. bacao je jaja na porodičnu kuću bivše punice D.V. u banjalučkom naselju Starčevica, zaprijetivši da će je ubiti.

 Neimenovani izvor iz istrage rekao je za portal „srpskainfo.com“ da je Banjalučanin bacio nekoliko desetina jaja na kuću, a tragovi napada bili su vidljivi i nekoliko časova nakon incidenta.

D.V. je ispričala da joj je bivši zet zaprijetio da će je ubiti, te da od policije očekuje da kazni nasilnika.

„Pričala sam na telefon i čula neko lupanje pred kućom. U prvi momenat sam mislila da neko cijepa drva, ali je lupanje postajalo sve jače“, prisjetila se vidno uznemirena D.V.

Kada je otvorila vrata kuće uslijedio je šok.

„Vidjela sam svog bivšeg zeta D.K. kako galami i baca jaja na kuću. Govorio je kako će ubiti i mene i djecu“, ispričala je Banjalučanka.

Dodaje kako joj je žao što nije uspjela da ga uhvati i obračuna se s njim.

„Ma žao mi je što ga nisam uhvatila i nalupala“, izjavila je ona.

Ipak, u napadu su za dlaku izbjegnute teže posljedice. D.V. priča kako je galamu čuo i sin koji živi sa troje djece na spratu kuće.

„U jednom trenutku sin je krenuo za D.K., ali je ovaj već otišao prema svom autu“, ispričala je ona.

O napadu jajima obavještena je Policijska uprava Banjaluka.

„Policija je postupila po zaprimljenoj prijavi da osoba koja je u porodičnoj vezi sa oštećenima prijeti i baca jaja na kuću oštećenih“, naveli su iz PU Banjaluka.

Marija Markanović, portparol PU Banjaluka objasnila je da su o prijavi upoznat dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i Centar za socijalni rad Banjaluka.

„Tužilac je naredio da se utvrde sve okolnosti, te postojanje krivične ili prekršajne odgovornosti u vezi sa nasiljem u porodici, te da se dostavi izveštaj“, zaključila je portparol Policijske uprave Banjaluka, piše Srpskainfo.com.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se