8.1 C
Zvornik
19. март 2024.

Američka glumica zlostavljala srpsku princezu

Njujork – Uhapšena je Alison Mek, glumica iz serije „Smolvil“ i desna ruka vođe klana Kita Ranijera. Indija, unuka srpske princeze Jelisavete Karađorđević, bila je njihov lični rob.

Drama porodice princeze Jelisavete Karađorđević i dalje traje. Dok ona s kćerkom Katarinom Oksenberg bjesomučno pokušava da u Njujorku pronađe svoju unuku Indiju, članicu zloglasne sekte Neksijum, u javnost dospijevaju šokantni detalji o onome što se dešavalo unutar tog bizarnog kulta. Nakon hapšenja njegovog vođe Kita Ranijera, sad je uhapšena i Alison Mek, glumica iz čuvene serije „Smolvil“, koju sumnjiče da je bila njegova desna ruka i da je učestvovala u svim seksualnim zlostavljanjima pripadnica klana, koje su tretirali kao robinje i koje su žigosali.

Prema pisanju britanskih i američkih medija, glumica je bila uplakana kad su je izvodili iz suda u Bruklinu jer joj prijeti 15 godina robije. Ona je odgovorna za sve što je mlada srpska princeza preživjela u Neksijumu, jer je po svemu sudeći Indija bila njen i Kitov lični seksualni rob. Tužioci tvrde da je Alison Mek bila na čelu glavnog štaba sekte u Njujorku i prisiljavala sve regrute da se usklade sa seksualnim zahtjevima lidera. Glumica ih je prisiljavala na seks s vođom.

Alison je za vrijeme bolesnih obreda prije žigosanja članica Ranijerovim inicijalima stavljala ruke na grudi žrtvama, govorila da „osećaju bol“ i da „razmišljaju od svom majstoru“ Kitu Ranijeru. Nakon njegovog hapšenja 25. marta u Meksiku imala je zadatak da nadzire svoje robove i da ih ubijedi da svjedoče u Ranijerovu odbranu.

Stenli Zaref, bliski prijatelj Katarine Oksenberg, rekao je za britanske medije da Alison Mek ne smije biti oslobođena.

– Nadam se da će se Indija probuditi i vidjeti svjetlost. Njena porodica je voli. Ovo je luda grupa, ovo nije lažna vijest. I svakako ne želimo da Alison Mek puste na slobodu, ona je s Kitom sada vođa grupe i ne vjerujem joj ništa.

Bivši publicista Neksijuma Frenk Parlato ubijeđen je da je Indija spremna da ode i u zatvor kako bi zaštitila Ranijera.

– Ranijer pretvori djecu u razmažena derišta koja ne poštuju svoje majke. Moja želja je da svijetu pokažem da je Indija naivna, ona je istinska žrtva – naveo je Parlato.

Zloglasna sekta

Zloglasna sekta Neksijum predstavlja se kao program za samopoboljšanje. Zainteresovanima se obraćao lider kulta Kit Ranijer, koga polaznici moraju da zovu Vangard.

Polaznicima traže da iznesu neke kompromitujuće činjenice o sebi ili porodici, kojima ih ucjenjuju ako su neposlušni.

Više članova je navodno izvršilo samoubistvo pod uticajem kulta. Prema svjedočenjima, Kejt je seksualno zlostavljao svaku članicu. Tokom inicijacije žene su u predjelu genitalija žigosane inicijalima vođe.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se