8.1 C
Zvornik
19. март 2024.

Na Tjentištu bukirani hotelski kapaciteti, aktuelna ponuda OK kampa

ZVORNIK – Samo dva dana bila su dovoljna da svi smještajni kapaciteti na Tjentištu za vrijeme održavanja ovogodišnjeg petog po redu Nektar OK Festa 06/07/08 jula budu bukirani. Oni najbrži i oni koji su imali najviše sreće uspjeli su da osiguraju svoje mjesto u hotelu i paviljonima na Tjentištu, te da ugrabe jedan od ponuđenih OK paketa koji su osim smještaja, podrazumjevali i prevoz, rafting, planinarenje i ulaz na sva tri festivalska stage-a.

I oni najvjerniji OK kamperi ugrabili su priliku i u okviru SUPER PONUDE za samo 25,00 KM osigurali svoj OK kamp paket koji im omogućava trodnevni boravak u OK kampu uz mogućnost prisustva festivalskom programu na sva tri stage-a. Obzirom da je i ograničeni broj OK kamp paketa u SUPER ponudi rasprodat, od danas je pušten u prodaju novi kontigent OK kamp paketa po cijeni od 30,00 KM, a ova EKSTRA ponuda biće aktuelna do kraja marta.

Kako je OK kamp mjesto najbolje zabave, druženja i pozitivne energije, za kampere smo obezbjedili sve potrebne uslove za ugodan boravak u prirodi, kao i ponudu dodatnih sadržaja, tako da će svi oni koji su zainteresovani za uživanje u raftingu Tarom i planinarskim šetnjama u NP Sutjeska biti u prilici da se prijave na iste za vrijeme trajanje festivala u samom OK kampu.

Za najbolje dnevne žurke u OK kampu zaduženi su Laka – Zemlja gruva – Atheist rap – Obojeni program – Orthodox Celts – Ritam nereda, dok će se za odličnu atmosferu u večernjim satima na Jägermeister main stageu pobrinuti: Stereo MC’s – Rudimental DJ set – Gibonni – Kiril Djaikovski – Hladno pivo – Jinx – Letu Štuke – S.A.R.S. – Elemental.

Sve info o preostalim OK paketima koji nude boravak u OK kampu dostupne su na zvaničnoj stranici festivala http://okfest.net/#paketi . Ako već niste ugrabite svoj paket po EKSTRA ponudi na vrijeme i pridružite nam se u jedinstvenom OK doživljaju na Tjentištu.

Magijom NP Sutjeska i samog festivala ostali su očarani i naši dosadašnji izvođači. Kako su oni doživjeli i snašli se u kompletnom ambijentu, te kakve su utiske ponijeli sa Tjentišta pogledajte u videu „Rekli su o nama“ – https://www.youtube.com/watch?v=UmhQjV5LZeI .

Ispričajte i vi vašu OK priču, dođite na Nektar OK Fest

I ove godine banka partner festivala je Addiko Bank.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se