5.9 C
Zvornik
19. март 2024.

Koromanov kamp za mlade fudbalere

ZVORNIK – Zamjenik gradonačelnika Zvornika Bojan Ivanović danas je primio Ognjena Koromana, proslavljenog fudbalskog asa, koji na Jahorini od 1. do 7. jula ove godine organizuje prvi Međunarodni fudbalski kamp „Koroman“ čiji će jedan od pokrovitelja biti Gradska uprava Zvornik.

Ivanović je naglasio da Gradska uprava Zvornik uvijek podržava ovakve i slične manifestacije čiji je cilj zdravo odrastanje djece kroz bavljenje sportom.

– Prije svega čast nam je što nam je danas u gostima Ognjen Koroman, jedan veliki fudbalski as. Ideja o organizovanju kampa je za svaku pohvali i mi pozivamo naše sugrađane koji žele da prijave svoju djecu da to učine, a Gradska uprava će biti jedan od pokrovitelja koji će podržati ovaj kamp gdje će mali Zvorničani, pored treninga, imati priliku i da se sretnu sa brojnim fudbalskim zvijezdama – rekao je Ivanović.

Koroman se zahvalio na današnjem prijemu izrazivši zadovoljstvo što će Grad Zvornik biti jedan od glavnih promotera i sponzora njegovog kapma.

– Veliko mi je zadovoljstvo što ću imati saradnju sa Zvornikom koji je uvijek davao dobre fudbalere i sportiste. Dogovorićemo da najtalentovanija djeca dođu na Jahorinu, a vidjećemo da li će to biti dnevna varijanta ili paketi sa noćenjem – rekao je Koroman koji je naglasio da će to biti lijepo druženje za djecu, ali i za roditelje, jer je i za njih osmišljen program.

On je naglasio da će promoteri kampa biti Sava Milošević, Mateja Kežman, Vladimir Petrović Pižon, Saša Ilić, Dika Stojanović i drugi fudbalski asovi.

Program kampa zasnovan je na najnovijim metodama sticanja fudbalskih vještina i znanja. Rad sa djecom vršiće najbolji fudbalski treneri iz regiona za odgovarajući uzrast. Pored stručnog sportskog djela, kamp će pružiti mogućnost druženja, timskog rada, zabavnog programa.

Kamp je namijenjen djeci od 6 do 16 godina, a Koroman njime želi da pomogne i afirmiše mlade talente.

Sve informacije o kampu koji se ove godine održava prvi put, ali sa željom orgnizatora da preraste u tradicionalni, izrađen je i flajer, dok se prijavljivanje može izvršit putem sajta www.kamp-koroman.org.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se