18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Ženu zajednički istukli muž i ljubavnik

CAZIN – Nevjenčani suprug i ljubavnik zajednički su napali i nanijeli fizičke povrede ženskoj osobi s inicijalima A.P. (31), a ovaj neobični dogadaj desio se sinoć u Cazinu, potvrdili su iz MUP-a USK.Policijska stanica u ovome gradu dobila je anonimnu dojavu o verbalnoj svađi u kojoj su sudjelovali pomenuta A.P., njen nevjenčani suprug A.B. (26) te lice Š.P. (23) s kojim je pomenuta ženska osoba bila u ljubavnoj vezi, pišu Nezavisne.

Incident se dogodio nakon što je suprug otkrio kako njegova supruga ima ljubavnika, te je odlučio da ga pozove kako bi zajednički raspravili o cijeloj stvari.

Susret se dogodio ispred zgrade u kojoj živi nevjenčani bračni par, a nakon verbalne svađe između dvojice muškaraca, oni su se zajednički okomili na A.P. zadavši joj više udaraca u glavu.

Na lice mjesta je ubrzo stigla patrola policije, te je žena odvezena u Dom zdravlja u Cazinu gdje je konstatovano kako je pretrpjela lakše tjelesne povrede. Dvojica muškaraca su saslušani i osumnjičeni za krivično djelo nasilničko ponašanje.

Nezvanično saznajemo kako A.P. s nevjenčanim suprugom ima dvoje maloljetne djece, a da je navodno s ljubavnikom u paralelnoj vezi oko godinu dana.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se