9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Za dva dana evidentirano 195 počinjenih prekršaja zbog neposjedovanja i nekorišćenja zimske opreme

ZVORNIK – Na području Policijske uprave Zvornik, 26.02. i 27.02.2018. godine realizovana je regionalna akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sa akcentom na kontrolu posjedovanja i korišćenja zimske opreme.

Tokom navedene akcije, policijski službenici Policijske uprave Zvornik su kontrolisali 529 učesnika u saobraćaju, od kojih je 195 sankcionisano zbog neposjedovanja zimske opreme a 70 prekršaja je evidentirano po drugim osnovama iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, saopšteno je iz PU Zvornik.

Policijska uprava Zvornik podsjeća građane da do 15. aprila tekuće godine, bez obzira na vremenske uslove, sva motorna vozila moraju imati odgovarajuću zimsku opremu.

Policijska uprava Zvornik će i u narednom periodu nastaviti sa preduzimanjem pojačanih aktivnosti na kontroli učesnika u saobraćaju, sa akcentom na kontrolu posjedovanja i korišćenja zimske opreme.

Apelujemo na sve vozače da poštuju saobraćajne propise u pogledu posjedovanja i korišćenja zimske opreme, te da u saobraćaju učestvuju sa tehnički ispravnim vozilom kako bi zaštitili sebe ali i druge učesnike u saobraćaju.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se