8.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Super Kort Zvornik organizuje besplatne dječije kreativne radionice „Dječiji kutak“ svake subote

Domaći trgovački lanac Fructa Trade – Kort marketi, koji je u zvorničkoj regiji prisutan sa dva marketa u Zvorniku i Kozluku, a koji svojim kupcima pored veoma povoljnih cijena i odlične ponude uvijek nastoji da omogući i ponudi i nešto više, organizovao je redovne besplatne dječije kreativne radionice „Dječiji kutak“ u Super Kortu Zvornik, na adresi Čelopek bb. Prva besplatna kreativna radionica počinje u subotu 3.3.2018. u 17h.

Besplatne kreativne radionice „Dječiji kutak“ su organizovane u saradnji sa poznatim kreativnim radionicama „Vaso Pikaso“ i njihovim rukovodiocem Željkom Pantelić. Svake subote u Super Kortu Zvornik u 17h, djeca od 3-4 godine pa naviše, a najviše predškolskog uzrasta, imaće priliku da na zabavan način steknu nova znanja, vještine i vrijedna iskustva na besplatnim kreativnim radionicama „Dječiji kutak“.

Cilj besplatnih radionica je da okupe djecu i da ih odvojimo od njihove sve rasprostranjenije svakodnevne zabave mobilnih telefona. Djeca treba da budu djeca, da se igraju, stvaraju, kreativno razmišljaju a ne da su po čitav dan na mobilnom telefonu i na društvenim mrežama. Kort marketi na ovaj način žele da doprinesu kvalitetnijem i sadržajnijem odrastanju.

Super Kort Zvornik je mjesto dobrih akcija, odličnih cijena i stalnih dešavanja. Pored velikog supermarketa i sjajne ponude proizvoda, u Super Kortu Zvornik se nalaze i Kort restoran&picerija, Kort besplatna igraonica za djecu, kao i veliki vanjski parking. Super Kort Zvornik je često i domaćin brojnim zabavnim događajima za djecu, nastupima poznatih domaćih teen i inih zvijezda, itd. Radi obogaćenja ponude i kvalitetnijeg uticaja na život naših najmlađih sugrađana i njihovih roditelja, organizovane su i besplatne kreativne radionice, na koje pozivamo svu djecu i roditelje da nam se pridruže.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se