15.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Posebne pogodnosti i specijalna zabava za djecu i odrasle u Super Kortu Zvornik

Super Kort Zvornik, na adresi Čelopek bb, jedno je od omiljenijih mjesta kupovine Zvorničana i šire regije jer nudi veliki izbor poznatih brendova po odličnim cijenama i jako puno dobrih akcijskih pogodnosti, a u svom sastavu ima i besplatnu igraonicu za djecu, kafić, piceriju i restoran sa bogatim izborom jela za svačiji ukus i džep.

Super Kort Zvornik je takođe i mjesto stalnih dešavanja – nastupa i druženja sa poznatim ličnostima, raznih kreativnih radionica i velikih događaja za djecu, brojnih degustacija i promocija.

Kao poseban događaj za ovo tmurnije zimsko vrijeme i da našim dragim mališanima omogućimo lijepu zabavu i odvajanje od telefona i televizora, organizovali smo druženje sa popularnim ODDBODSIMA u SUBOTU 17.2. U 17h, neodoljivim bićima upakovanim u krzno koja donose urnebes i zabavu gdje god krenu.

Draga djeco i roditelji, ne propustite ovu sjajnu zabavu! Igraćemo se sa njima, bićemo kreativni, plesaćemo, oslikavaćemo se (face&body painting) i sigurno ćemo se sjajno zabaviti. Imaćete priliku da upoznate i specijalnog gosta, koji za sada neka ostane tajna!

Druženje sa ODDBODSIMA je besplatno, očekujemo vas, SVI STE DOBRODOŠLI!

SUPER KORT ZVORNIK, ADRESA: ČELOPEK BB

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se