15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Identifikovani napadači na Matića

ZVORNIK – Policijski službenici Policijske uprave Zvornik u saradnji sa policijskim službenicima Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina, Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Teška tjelesna povreda“ protiv tri državljana Republike Srbije, inicijala M.R. (1984), J.G. (1996) i N.P. (1973), saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Za lica se sumnja da su 29. januara oko 16.30 časova, u ulici Patrijarha Pavla u Zvorniku, fizički napala Mileta Matića, člana Upravnog odbora kompanije Alumina, nakon čega su napustili Republiku Srpsku.

MUP Republike Srpske nastavlja da preduzima mjere i radnje sa ciljem privođenja i lišenja slobode navedenih lica, stoji u saopštenju PU Zvornik.

Kako nezvanično saznajemo  radi se o Jovanu Gariću, Nebojši Petroviću i Miroslavu Radivojeviću.

Odbor povjerilaca FG „Birač“ danas je najoštrije osudio napad na Matića i zatražio preduzimanje aktivnosti ovim povdom.

Saopštenje odobora povjerilaca-Odbor povjerilaca zahtjeva od nadležnih organa, Okružnog tužilaštva Bijeljina, Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i Policijske uprave Zvornik da preduzme sve aktivnosti iz svoje nadlešnosti i što prije otkrije izvršioce i eventualne organizatore ovog krivičnog djela, stoji u saopštenju koje su potpisali članovi odbora povjerilaca FG „Birač“.

Mile Matić teško je povrijeđen u napadu ispred zgrade u ulici Patrijarha Pavla u Zvorniku koji se desio u ponedeljak.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se