5.9 C
Zvornik
19. март 2024.

Škola stranih jezika ALPHABET donosi znanje i ljubav prema stranim jezicima

Škola stranih jezika ALPHABET sa velikim zadovoljstvom Vas poziva da se pгidružite i upišete se nа neki od mnogobrojnih kurseva stranih jezika, prije svega Njemačkog jezikа.

U рonudi škola ALPHABET ima intenzivne i poluintenzivne kurseve za sve koji planiraju da obavljaju svoju profesiju na Njemačkom govornom području, i za sve опе koji vide značaj u učenju stranih jezika ili žele da poboljšaju svoja znanja.  Tu su i predškolski kursevi, po čuvenoj „KIKUS“ metodi, školski uzrast, pripreme budućih studenata za kvalifikacione prijemne ispite, Njemački jezik za medicinsko osoblje, Njemački jezik za konobare i druga zanimanja…

kola Alphabet 3Škola još nudi i usluge prevođenja vrsta tekstova.

Profesionalnost i ljubaznost su glavne odlike škole ALPHABET.

Osnivač škole je profesorica Njemačkog jezika i književnosti, Slobodanka Boba Dragičević, svoje akademsko znanje je sticala na čuvenom Filozofskom fakultetu na katedri za Njemački jezik u Novo Sadu, na odsjeku za Germanistiku, a diplomirala је na Filozofskom fakultetu u Istočnom Sarajevu. Boba, kako je polaznici zovu, aktivno se njemačkim jezikom bavi bavi od gimnazijskih dana i јоš kao student odlazila је па njemačko govorno područje. Radno iskustvo је sticala radeći u Austrijskoj fondaciji „Daf Perfekt“ u Novom Sadu, i tri i po godine kao profesor i predavač u škоli stranih jezika „Britannica“ u Zvorniku, gdje je vrlo uspješno pripremala kandidate za polaganje ispita na „Goethe“ lnstitutu. Od septembra 2016. godine radi kao profesor Njemačkog jezika u Srednjoškolskom centru i Gimnaziji „Petar Kočić“ u Zvorniku.

kola Alphabet 2-Učenje jezika орlеmenjuje ljude, širi pozitivnu energiju, predstavlja veliku količinu zabave i omogućava Vam da se osjećate veoma ponosni na sebe ukoliko savladate neki od nivoa. Isto kao što mostovi povezuju gradove i sela, tako i jezik, kao sredstvo komunikacije, ukoliko ga poznajete, povezuje i spaja lјude. Mi u našoj školi svakoga dana, svakoga časa, svakoga minuta širimo ljubav ka stranim jezicima. Vaše zadovoljstvo je naša dužnost i obaveza sa jedne strane, ali sa druge strane i naša velika želja, kaže na profesorica Boba.

Škola ALPHABET se nalazi u ulici Patrijarha Pavla (na bivšoj lokaciji škole Smart), a sve informacije o školi možete dobiti na neki od brojeva telefona: +381 64 042 43 02 i +387 65 317 499, kao i na e-mail: sіrimoljubavkastranimjezicima@gmail.com.

Novosti o školi saznajte na Fejsbuk stranici:

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se