18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

U ovim zemljama žive najzgodniji muškarci

Prema međunarodnoj anketi provedenoj u 43 zemlje na pet kontinenata svijeta, i među pripadnicima jačeg spola postoje oni koji su generalno atraktivniji od drugih.Žene koje su glasale kao najveći faktor privlačnosti istaknule su šarm, visinu, proporcionalnost lica te građu tijela, a ovo je deset država s navodno najzgodnijim muškarcima.

10. Kuba

Ono što se ženama najviše sviđa kod Kubanaca je njihova preplanula put, odličan smisao za ritam, poznavanje vještine plesa i zavođenja, kao i činjenica da je većina Kubanaca atletske građe bez pohađanja teretani i sličnih angažmana.

9. Grčka

Iako grčki nos odnosno profil možda nije najpopularnija odlika na licu, njihove tamne obrve, kose i oči, kao i izražena čeljust Grke čine poprilično poželjnima kod žena, barem što se tiče njihova izgleda.

8. Maroko

Ova zemlja koja je vrlo popularna među turistima osim odličnom hranom i prirodom može se pohvaliti i zgodnim muškarcima, a ono što se tamo sviđa ženama je njihov smisao za modu, činjenica da nose neku verziju šminke za oči koja se naziva surma (nešto poput Džonija Depa u Piratima s Kariba)

7. Izrael

Oni često imaju tamnu put i svijetle oči, što žene smatraju vrlo privlačnim, a i brade koje nose smatraju se vrlo pomodnim dodatkom.

6. Španija

Tradicionalno smatrani privlačnima zbog zvučnog jezika, Špancima na ruku ide mediteranska klima te šarm koji posjeduju.

5. Italija

Hvali ih se po zavodničkim sposobnostima, iako žene kažu kako su često precijenjeni jer su mahom niski i prenapasni. Ipak, našli su se na listi, na visokom petom mjestu.

4. Njemačka

Samouvjereni, visoki i često svijetle puti, Nijemci predstavljaju poseban tip muškarca kojeg mnoge žene smatraju privlačnima.

3. Srbija

I Srbi su se našli na listi, a jedna od najprivlačnijih stvari koje su žene navele kod njih je visina – većina ih prelazi 185 cm. Takođe, seksi im je što pričaju „engleski sa slavenskim naglaskom“ te njihova direktnost.

2. Švedska

Baš poput Šveđanki, i njihove jače polovine visoko kotiraju na ovakvim ljestvicama. Plavi, bradati, s plavim očima, brojnim su ženama oličenje seksipila.

1. Argentina

No, za razliku od žena prvo mjesto ne drži Rusija ni Brazil, već Argentina, čiji su muškarci navodno melem za oči.

Express.hr

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se