9.3 C
Zvornik
19. април 2024.

Prilikom kontrole „odnos vozač-pješak“ evidentirana 342 počinjena prekršaja

ZVORNIK – Policijska uprava Zvornik je od 01.11. do 30.11.2017. godine, sprovela pojačanu kontrolu saobraćaja sa akcentom na kontrolu „odnos vozač-pješak“ i kontrolu pješaka učesnika u saobraćaju.

U ovoj akciji, na području Policijske uprave Zvornik evidentirana su 342 prekršaja počinjena od strane vozača i pješaka učesnika u saobraćaju. Ukupan broj sankcionisanih vozača zbog ugrožavanja pješaka je 266, a broj evidentiranih prekršaja počinjenih od strane pješaka je 76.

S obzirom da nam predstoji period novogodišnjih i božićnih praznika koji je karakterističan po lošijim vremenskim prilikama ali i po konzumiranju veće količine alkohola od strane učesnika u saobraćaju, policijski službenici Policijske uprave Zvornik nastaviće da vrše pojačanu kontrolu saobraćaja, sa akcentom na kontrolu „odnos vozač-pješak“ i kontrolu pješaka učesnika u saobraćaju.

Policijska uprava Zvornik apeluje na sve građane da se pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, kako bi vlastitu sigurnost i sigurnost drugih građana podigli na što veći nivo.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se