23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Preventivne aktivnosti policijskih službenika povodom bezbjednog učešća djece u saobraćaju

ZVORNIK – Policijski službenici Policijske uprave Zvornik u saradnji sa predstavnicima Auto-moto društva „Semafor“ Zvornik, organizovali su juče edukativna predavanja za učenike trećih razreda Osnovne škole „Sveti Sava“ iz Zvornika, sa ciljem bezbjednog učešća djece u saobraćaju.

Ove aktivnosti imaju za cilj da se djeca na jednostavan način, prilagođen njihovom uzrastu, pouče o osnovnim saobraćajnim pravilima za pješake i opasnostima koje ih vrebaju na kolovozu, te na taj način doprinesu njihovoj budnosti prilikom učešća u saobraćaju kao i igre u blizini kolovoza.

Policijski službenici će i u narednom periodu nastaviti sa preduzimanjem preventivnih aktivnosti s ciljem poboljšanja bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju. Policijska uprava Zvornik još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju zakonske odredbe, te da pješaci obavezno koriste svjeloodbojni prsluk kako bi bili lakše uočljivi, a vozači da povećaju stepen pozornosti u saobraćaju, kako bi svi zajedno doprinijeli poboljšanju stanja bezbjednosti u saobraćaju.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se