10.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Otvoren novi Super Kort market u Kozluku

KOZLUK – Kort marketi, koji se nalaze u sastavu domaće kompanije Fructa Trade, otvorili 34. market po redu – Super Kort Kozluk, na adresi Drinska bb.

Super Kort Kozluk nalazi se u samom centru grada, na adresi Drinska bb, pored glavne saobraćajnice. Upriličeno je svečano otvaranje marketa 28.12.2017. u 11h, za koje je vladala velika zainteresovanost Kozlučana. Super Kort Kozluk prostire se na 330 kvadratnih metara površine, opremljen je po najsavremenijim maloprodajnim standardima i svakodnevno će svojim kupcima da nudi svježe voće, povrće, meso, posebne pekarske proizvode iz naše pekare urađene po uzoru na stare recepte, veliki izbor proizvoda poznatih proizvođača ali i naših prepoznatljivih iz vlastite proizvodnje, sve po izuzetno povoljnim cijenama.

„Danas svečano otvaramo naš 34. po redu market, a drugi na području zvorničke regije koje je izuzetno važna za našu kompaniju. Imamo veoma ozbiljne planove za širenje prodajne mreže, do sada smo dosta unaprijedili ponudu i uslugu za naše kupce. Konstantno radimo i na zapošljavanju novih radnika te je u Super Kortu Kozluk posao dobilo 23 nova radnika. Povodom otvaranja našeg novog marketa u Kozluku spremili smo brojne pogodnosti, degustacije i poklone za naše kupce, kao i posebnu akciju za 28. decembar iz koje izdvajamo juneću plećku bez kosti po sjajnoj cijeni od 9,99 KM/kg i narandžu za samo 0,85 KM/kg. Za naše najmlađe smo pozvali Djeda Mraza da nam dođe na druženje od 16h i podijeli paketiće. Pozivamo sve Kozlučane i stanovništvo iz šire regije da nas posjete, da provjere i ostale akcije, ali i našu stalnu ponudu artikala po veoma povoljnim cijenama. Radimo svaki radni dan i nedjeljom do 21h u zimskom periodu, a za naše kupce je obezbijeđen i parking. Ovu priliku koristimo da svim građanima zaželimo sretne predstojeće praznike i svako dobro!“, izjavila je Suzana Pletikosa, marketing menadžer kompanije Fructa Trade.

Kompanija Fructa Trade osnovana je u Derventi 1995. god, a danas se svrstava u jednu od vodećih kompanija u BiH u sektorima proizvodnje, maloprodaje kao i veleprodaje te zapošljava preko 1.000 radnika. U poslednjoj dekadi kompanija je imala jedan od najbržih uspona na teritoriji BiH, a koji je podijeljen u dvije poslovne divizije: proizvodni sektor i „KORT“ lanac marketa. Neki od najpoznatijih domaćih brendova se upravo proizvode u pogonima Fructa Trade-a: Tomico, Topingo, RD Kafa, Fruktako, Lider, Tomesko i Flora. Lanac Kort marketa je raširen po skoro svim većim gradovima u zemlji, u svom sastavu ima i tržne centre, a odnedavno posluje i u susjednoj Srbiji.

SPONZORISANA OBJAVA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se