5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Oblik grudi otkriva seksualni karakter žene – dinja ili limun?

Italijanski seksolog Piero Lorenconi smatra da ženine grudi mogu da naznače karakter u istoj meri kao što to čini astrologija. Podelio ih je na dinje, grejpfrut, kruške i limun.

Prema teoriji italijanskog seksologa žene s malim grudima su uzbudljive, inteligentne, vole seks i pravi su životni suputnici.

S druge strane žene s velikim grudima deli na one koje će retko odbiti poziv na seks i dame koje više uživaju u nežnosti. Prema obliku poprsja Lorenconi je žene podelio na dinje, grejpfrut, kruške i limun. Dodao je i pomorandže i tvrdi kako žene s takvim oblikom grudi nisu lude za seksom, ali vole maženje.

Dinja traži divljenje i voli da se razmazi

Voćni popis počinje s dinjama. Piero tvrdi da žene okruglih grudi deluju majčinski. Ali žene s poprsjem u obliku dinja pre svega žele divljenje muškaraca. Ako ih razmazite, vrlo će retko odbiti vaš poziv na seks.

Limun je uvek u potrazi za uživanjem

Muškarci koji vole žene divljeg, neukorivog karaktera trebalo bi da biraju one čiji vrh poprsja podseća na polovinu limuna. Ove su žene pune života, ponekad slatko drske, ali iznad svega žele život pun iznenađenja i adrenalinskih užitaka.

Grepfrut voli nežnost i nije za veliku strast

Žene koje se kriju iza ovakvih grudi daleko su od onoga što oni očekuju. Možda deluju seksi i zavodljivo, ali one su u suštini stidljive i nisu zainteresovane za velike izlive strasti. Razmaziće partnera, ali ispred seksa staviće razmenjivanje nežnosti.

woman 358765 960

Slatka kao kruška

Ako ste pikirali lepoticu s grudima u obliku kruške, znajte da, iako su konzervativne, žene ovakvog poprsja vole seks u svim varijantama. I pripazite! Iako deluju vrlo ozbiljno, ove su pripadnice nežnijeg pola sklone preljubi.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se