23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Mlade Zvorničanke u akciji TORTE ZA SVE

ZVORNIK – Dvije mlade Zvorničanke pokrenule su akciju nazivom „Torte za sve“ čiji je cilj obezbjediti što veći broj torti kojima će se za Božić obradovati visečlane porodice slabijeg imovinskog stanja iz Zvornika.

Maja Mitrović od koje je potekla ideja kaže da je do iste došla sasvim slučajno. Gledajući emisiju u kojoj je bio prikazan težak život siromašne djece pomislila je: „Koliko je takve djece u nađem gradu? Kako oni žive!? Kako će proslaviti predstojeće praznike“?

Mlade Zvorničanke u akciji TORTE ZA SVE 1-Ta riječ ‘praznike’ mi je dugo odzvanjala u glavi. Tada su svi srećni, ispunjavaju im se želje… A želja mnoge siromašne djece je mala i skromna-torta. U tom trenutku sam shvatila da moram dati sve od sebe da im tu sitnicu obezbjedim. Ideju sam podijelila sa mojom kumom Tamarom i to je bio početak naše priče, priča nam Maja.

Tamara Jović, mlada preduzetnica od akcije, poznata u Zvorniku po mnogobrojnim volonterskim i dobrotvornim akcijama kaže da je na njihov apel ubrzo reagovalo dosta ljudi, a petnaest žena i djevojaka se odmah prijavilo da pomogne.

-Na Majinu ideju sam odreagovala istog momenta i predložila joj da odmah napišem status na svom Facebook profilu i napravim stranicu u kojoj ću pozvati sve svoje prijatelje da se pridruže i podrže akciju. Za samo jedan dan javilo nam se više od 15 žena i djevojaka koje žele da daju svoj dopronos i učine naš praznik radosnijim. U planu nam je da svi koji žele da učestvuju u akciji svoje torte dostave 6. januara na mjesto koje ćemo naknadno odrediti kako bi ih istog dana odnijeli i obradovali naše mališane, rekla nam je Tamara.

Mlade Zvorničanke u akciji TORTE ZA SVE 3
Tamara Jović

Ove dvije volonterke i žene od akcije pozivaju sve koji su u mogućnosti da se uključe u akciju i da svojim doprinosom zajedno za Božic obradujemo što više djece i porodica.

Sve informacije je moguće dobiti na Facebook stranici „Torte za sve„.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se