18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Predstavljamo Darinku, učenicu zvorničke gimnazije koja ne prestaje da niže uspjehe

ZVORNIK – Odbojkašica iz Zvornika, Darinka Vidović ostvarila je zapažene rezultate u dosadašnjem periodu, ali to je takođe nije omelo i da bude vrlo dobar učenik.

Darinka je o korektor OK Libertas, čije smečeve dobro pamti Crvena Zvezda, rekao je trener ovoga kluba Milenko Ivanović i još dodao da je pred ovom mladom sportistkinjom ogromna karijera, iako sada ima samo šesnaest godina.

Darinka je ove godine pozvana na kamp „Vanje Grbića“ gdje je ostvarila veoma zapažene rezultate.

-Bila sam najbolja u svojoj grupi,  skromno dodaje Darinka.

Za ovu mladu sportistkinju interesovala se u jednom trenutku i Crvena Zvezda, gdje je zahvaljujući svom trudu i treneru Ivanoviću, Darinka išla i na probu, a zbog loših okolnosti ove godine je propustila pripreme sa istom.

Iza Darinke stoje i neke od zapaženih nagrada, kao sto su Pehar za najboljeg korektora, pehar za MVP igrača 2017-e godine…

Darinka na svaki trening putuje, ali se ne žali, prihvata svoju borbu.

-Ako sebi postavim neki cilj, onda idem ka njemu bez obzira na sve prepreke koje stoje ispred mene, stariji brat mi se takođe bavio sportom, i zbog loše materijalne situacije je sve to napustio, a ja se trudim da istrajem do kraja i nadam se da ce mi grad Zvornik pomoći, kaže ona.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se