12 C
Zvornik
20. април 2024.

Odabrana najbolja fotografija na konkursu TO „Uhvati ritam ljeta“

ZVORNIK – Fotografija „Uhvaćen ritam ljeta“ autora Stanislava Tomića osvojila je prvo mjesto na konkursu za najbolju turističku fotografiju koji je raspisala Turistička organizacija grada Zvornika.

Prema riječima Ivane Đokić Milanović, predstavnice TO, forografija prikazuje ljude različite starosne dobi koji uživaju u čarima rijeke Drine, dok je u pozadini naš grad i most Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića koji je jedan od prepoznatljivih simbola Zvornika.

Drugo mjesto osvojila je fotografija „Gosti iz inostranstva“ autora Borisa Pepića koja prikazuje turiste iz Njemačke koji su se, boraveći u Zvorniku zabavili koristeći jedan od sportskih terena na obali rijeke Drine.

Boris Pepić GOSTI IZ INOSTRANSTVA
Boris Pepić GOSTI IZ INOSTRANSTVA

– Obje fotografije su vesele, pune pokrete, zadovoljnih lica i na neki način šalju poziv i drugima da uživaju na isti način u našem gradu. Fotografije u potpunosti oslikavaju temu konkursa i prikazuju kako se može provesti jedan sadržajan dan u Zvorniku u toku ljetnjih mjeseci – rekla je Đokić Milanović.

Autor najbolje fotografije nagrađen je sa 200 KM, a drugoplasirani sa 150 KM, dok je Turistička organizacija stekla pravo da fotografije koristi u sve promotivne aktivnosti koje će sprovoditi u narednom periodu.

Konkurs na temu „Uhvati ritam ljeta“ bio je raspisan u periodu od 1. avgusta do 21 septembra.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se