4.4 C
Zvornik
17. април 2024.

Četiri muškarca i dvije djevojke u stanu zaključali djevojčicu i htjeli je prisiliti na seks?

BIHAĆ – Šesnaestogodišnjakinja iz Bihaća policiji je juče prijavila kako je zajedno sa još šest osoba bila u jednom stanu u ovom gradu, gdje su pili alkohol i drogirali se, da bi u jednom trenutku ostatak „ekipe“ od nje tražio seksualne usluge.

Maloljetnica je u prijavi navela da je u stanu bila sa K. N. (18), N. D. (32), H. M. (19), M. E. (74) i djevojkama H. R. (25) i H. I. (24), gdje su konzumirali alkoholna pića i narkotike.

Djevojčica je, kako je ispričala, zaspala, da bi u jednom trenutku u sobu u kojoj je spavala ušla H. I., i počela na nju vikati da ustane, te je navodno udarala šakama, tražeći od nje seksualne usluge.

Šesnaestogodišnjakinja je, kako „Faktor.ba“ nezvanično prenosi, uspjela jednom pobjeći iz stana, ali je ostatak društva uspio da je stigne i ponovo vrati u stan. Potom je, iskoristivši njihovu nepažnju, ponovo pobjegla iz stana, nakon čega je sve prijavila policiji.

„Policajci MUP-a Unsko-sanskog kantona provjeravaju navode prijave, te je u toku istraga kako bi se utvrdilo koje osobe će se sumnjičiti za krivična djela trgovina ljudima, nasilničko ponašanje, neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga, te ugrožavanje sigurnosti“, rekli su za pomenuti portal u MUP-u USK.

Faktor.ba

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se