8.1 C
Zvornik
18. април 2024.

Ožalošćeni otvaraju sezonu!

ZVORNIK – Večeras će u pozorištu Doma omladine Zvornik (velika sala) biti svečano otvorena nova sezona najigranijom predstavom Pozorišta mladih Zvornik, „Ožalošćena porodica“ po tekstu Branislava Nušića, a  u režiji i adaptaciji Saše Ikanovića.

Kako nam je rekao direktor Doma omladine Zvornik, Đorđe Deurić, Dom omladine prvi put zvanično otvara pozorišnu sezonu.

-Iako smo skromnih kapaciteta i sredstava, nastojaćemo da pozorišni reperetoar popunimo što kvalitetnije. Pozorište mladih Zvornik je uvijek tu sa nekoliko predstava. Pored njih pokušaćemo da ostvarimo saradnju sa drugim pozorištima i ugostimo ih kod nas. Zvornička publika postala je prava pozorišna publika, radili smo sa njima, sada se to već osjeća i imamo zahtjeve za što kvalitetnijim predstavama, rekao nam je Deurić.

Svečano otvaranje sezone 2017/2018 desiće se večeras u 20 časova, a Dom omladine i Pozorište mladih pozivaju sve ljubitelje umjetnosti na daskama da još jednom odgledaju najigraniju predstavu pozorišta, “Ožalošćenu porodica” adaptiranu današnjem vremenu.

U pozorišnoj sezoni 2017/2018 zvornička publika će moći pogledati pun repertoar Pozorišta mladih Zvornik, jednu premijeru i nekoliko gostujućih predstava.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se