20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Opremljene prostorije radiološke službe Opšte bolnice Zvornik

ZVORNIK – Donacijom fondacije Mozaik kroz projekat Omladinske banke i m-zone u zvorničkoj bolnici opremljene su prostorije radiološke službe.

Grupa mladih Zvorničana na čelu sa inicijatorom projekta, Nedeljkom Bosiočićem aplicirala je fonadaciji Mozaik kroz projekat m-zone za sredstva za opremanje prostorija radiološke službe. Fondacija Mozaik podržala je projekat koji je u cjelokupnoj vrijednosti iznosio skoro dvije i po hiljade KM.

-Htjeo sam dati svoj doprinos i na neki način pomoći ustanovi u kojoj sam i sam zaposlen, pa sam zajedno sa prijateljima aplicirao za sredstva kod fondacije Mozaik. Oni su prepoznali našu ideju na najbolji način i podržali nas, tako da danas imamo mnogo opremljenije i uređenije prostorije, što će značiti kako pacijentima tako i nama zaposlenim, rekao nam je Nedeljko Bosioćić, inicijator projekta.

U okviru ovog projekta radiološka služba Opšte bolnice Zvornik opremljena je sa radnim stolovima, klima uređajem, TV prijemnikom, trosjedom, ormarima i konferencijskim stolicama.

-Nadam se da će mladi iz Zvornika na mom primjeru uvidjeti koliko je bitno angažovati se u svojoj sredini i prepoznati šta je potrebno lokalnoj zajednici i učiniti nešto za opšte dobro. Važno je ne završiti ideji, nego napisati projekat i aplicirati. Fondacija Mozaik jedna od onih organizacija koja vas vodi kroz cijeli proces, samo vam je potrebna ideja. Na kraju imamo nešto zbog čega nam je svima bolje, kaže Bosiočić.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se