18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Akcija solidarnosti Crvenog krsta Zvornik

ZVORNIK – Gradska organizacija Crvenog krsta Zvornik uputila je poziv privrednim i društvenim subjektima, kao i svim ljudima dobre volje da se u Nedelji solidarnosti uključe u akciju solidarnosti i svojim donacijama pomognu licima koja su u stanju socijalne potrebe.

Sekretar zvorničkog Crvenog krsta Danojka Mićić podsjetila je da se Nedelja solidarnosti obilježava od 30. oktobra do 5. novembra i to pod sloganom „Budimo humani“.

– Akcija solidarnosti je prilika da pokažemo spremnost za pružanje pomoći najugroženijim kategorijama stanovništva, a usmjerena je na prikupljanje prehrambenih proizvoda, higijenskih sredstava, odjeće i obuće, pelena za nepokretne, novčanih sredstava – rekla je Mićićeva.

Ona je istakla da oni koji su zainteresovani za uključivanje u akciju svu pomoć mogu predati u prostorijama Crvenog krsta, dok se novčana sredstva mogu uplatiti na žiro račun otvoren u NLB Razvojnoj banci br. 562009-000000-2188.

Mićićeva je naglasila da će uz pomoć aktivista i volontera sve što bude prikupljeno u akciji solidarnosti biti uručeno osobama u stanju socijalne potrebe.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se