15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Uspostavljanje sistema jednosmjernih ulica u Zvorniku

ZVORNIK – Na području grada u toku je uspostavljanje sistema jednosmjernih ulica što će doprinijeti poboljšanju dinamičkog i stacionarnog saobraćaja, kao i smanjenju vremenskih gubitaka u saobraćaju, jer nema uticaja suprotnog toka, te smanjenju zabune vozača.

Jednosmjerna ulica uspostavljena je na dijelu ulice Patrijarha Pavla pored gradskog stadiona gdje je sada dozvoljen smjer iz pravca marketa „Tropik“ prema stambenim blokovima „Zmajevac“ i pored ovih blokova do ulice Sveti Sava. Jednosmjerni saobraćaj odvija se i u dijelu ulice Braće Stefanović do ugostiteljskog objekta „Njegoš“, kao i u ulici Sveti Sava od objekta „Nešković osiguranje“ do magistralnog puta M-19.

Nova jednosmjerna ulicaOvakve aktivnosti biće nastavljene i u narednom periodu uvođenjem jednog smjera u ulici Svetog Save kod Z-blokova i ulici Sime Perića pored Doma zdravlja.

Sistem jednosmjernih ulica uvodi se u dijelu dvosmjernih gradskih ulica gdje se otežano odvija saobraćaj, a na osnovu zaključka Savjeta za bezbjednost saobraćaja grada Zvornika.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se