5.4 C
Zvornik
25. април 2024.

Podjela letaka i edukativna predavanja na temu „Zaštitimo djecu u saobraćaju“

ZVORNIK – U sklopu realizacije akcije “Zaštitimo djecu u saobraćaju“ koju sprovodi Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraća Zvornik, u saradnji sa predstavnicima Auto-moto društva „Semafor“ Zvornik, 1. septembra, u osnovnoj školi „Desanka Maksimović“ u Čelopeku, održali su edukativno predavanje i podjelu letaka za učenike prvih razreda.

Cilj ovakvih aktivnosti jeste da se djeca na jednostavan način, prilagođen njihovom uzrastu, pouče o osnovnim saobraćajnim pravilima za pješake i opasnostima koje ih vrebaju na kolovozu, te na taj način doprinesu njihovoj budnosti prilikom učešća u saobraćaju kao i igre u blizini kolovoza, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Akcija Policijske uprave Zvornik i Auto-moto društva „Semafor“ iz Zvornika „Zaštitimo djecu u saobraćaju“, biće nastavljena u ponedeljak, 4. septembra, u Osnovnoj školi „Sveti Sava“ Zvorniku.

Iz PU Zvornik apeluju na vozače da kretanje svojih vozila prilagode potrebama djece na putu, kako bi izbjegli neželjene posledice.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se