23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Od 2. do 6. oktobra „Naša radost“ obilježava Dječiju nedelju

ZVORNIK – Dječiji vrtić „Naša radost“ u periodu od 2. do 6. oktobra različitim događajima obilježiće Dječiju nedjelju.

U ponedeljak, 2. oktobra, biće Scensko-muzički dan na platou ispred „Kasine“ kada će mališani recitovati i igrati. Drugog dana, u utorak, u dvorištu zvorničkog vrtića planirana je Likovna radionica u okviru koje će djeca praviti privjeske od tijesta koristeći kalupe, te ih razmjenjivati sa drugarima.

U srijedu ja planiran Sportski dan koji će početi šetnjom do gradske plaže, a potom je predviđeno štafetno trčanje, trka sa novinama i sportski poligoni. Maskenbal će biti u četvrtak, 5. oktobra, kada će mališani prošetati glavnom gradskom ulicom od zgrade vrtića do zgrade Robne kuće i nazad.

Po tradiciji obilježavanje Dječije nedelje biće završeno izletom, ove godine u Vukov Tršić. Svi događaji počeće u 09:30 časova.

Izlet i Likovna radionica, na poziv rukovodstva „Naše radosti“, a uz podršku Gradske uprave Zvornik, biće realizovani sa djecom iz Centra za podršku djeci sa smetnjama u razvoju i njihovim roditeljima.

Obilježavanje Dječije nedelje počeće druženjem sa gradonačelnikom Zoranom Stevanovićem koji će mališane ugostiti u Gradskoj upravi Zvornik u ponedeljak u 09:00 časova. Tom prilikom gradonačelnik Stevanović sa saradnicima organizovaće simboličnu predaju Gradskog ključa i dužnosti mališanima iz starije vrtićke grupe, tako da će oni tog dana biti „gradonačelnik“, „zamjenik gradonačelnika“, „šef Kabineta“, „načelnici odjeljenja“, „predsjednik Skupštine“, „sekretar Skupštine“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se