10.4 C
Zvornik
19. март 2024.

Bratunčanka Zaklina Vilotić otputovala na finalne pripreme izbora Miss BiH

Dvadesetčetiri finalistkinje izbora među kojima je i Bratučanka Žaklina Vilotić počele su sa pripremama izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2017  u hotelu „Terme“ na Ilidži odakle će otputovati u hotel „Grand Prestige Hotel“ u Turskoj gdje će nastaviti sa svojim pripremama.

Pred odlazak na pripreme Izbora Miss BiH, a kako bi bile spremne za razna video i foto-snimanja, najljepše djevojke BiH su dobile vrijedne proizvode među kojima ističemo prvu i jedinstvenu četku za kosu Liss Brush 3D, za revolucionarno 3D ravnanje kose bez gubitka volumena, fen za kosu i pegle za kosu po čemu je ovaj brend jedinstven na BH tržištu.

Dok djevojke odbrojavaju dane do finala i vrše svoje posljednje pripreme krenulo je glasanje za Miss Interneta. Laskavu titulu ponijeće djevojka koja ima najviše lajkova na svojoj fotografiji.

Da bi lajk bio važeći potrebno je lajkovati stranice Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta i sttanicu Abc models na Facebook-u  te zapratiti stranicu na Instagramu „Abc models mgmt International“. Glasanje je otvoreno do 01. oktobra.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se