23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Zvorničko ljeto nastvlja večeras novim koncertima i dešavanjima

ZVORNIK – U okviru „Zvorničkog ljeta 2017“ sinoć je na gradskoj plaži nastupila grupa „Atomsko sklonište“ koaj je ljubiteljima rok muzike priredila lijep i nezaboravan doživljaj.

I druge večeri tradicionalne zvorničke manifestacije nekoliko hiljada Zvorničana i publike iz okolnih gradova uživali su uz izvođače pjesama „Pakleni vozač“, „Djevojka br.8“, „Treba imat dušu“, „Bez kaputa“ i druge.

Prije koncerta Pozorište mladih Zvornik u Domu omladine izvelo je predstavu „Gazda Mladen“ koja je prva u okviru Revije predstava ovog pozorišta koje će izvesti tokom „Zvorničkog ljeta“.

Na programu manifestacije večeras je Okrugli sto o predstavi „Gazda Mladen“ u Domu omladine, nakon toga predstava „Kula“, te koncert na gradskoj plaži beogradskog benda „Blah Blah“. Ova grupa nastupiće umjesto ranije najavljene grupe „Apsolutno romantično“ koja je otkazala koncert zbog opravdanih razloga lične prirode.

Prvog dana vikenda gradovi Zvornik i Loznica i opština Mali Zvornik organizuju Regatu čiji je start u 10:00 sati sa gradske plaže, a cilj je u Šepku, odnosno na Žićinoj plaži. Organizatori pozivaju Zvorničane i zaljubljenike u rijeku Drinu, plovidbu i dobro druženje iz drugih gradova da se pridruže regati i dožive ugođaj koji pruža Drina.

Prvi događaji u večernjim časovima su Veče aforizama na platou ispred „Kasine“ i Okrugli sto o predstavi „Kula“ u Domu omladine, potom pozorišna predstava „Građanin plemić“, te na gradskoj plaži koncert grupe „Ministarke“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se