8.1 C
Zvornik
19. март 2024.

Publika uživala uz predstavu „Kula“ i „Bla Bla“ bend

ZVORNIK – Tradicionalna manifestacija „Zvorničko ljeto“ nastavljena je sinoć koncertom beogradskog benda „Bla Bla“ koji je za brojnu publiku na gradskoj plaži izveo hitove pop-rok muzike, kako nekadašnje Jugoslavije, tako i novije strane pjesme, ali i sa svog cd-a „Godina“.

Gradska plaža u Zvorniku i sinoć je bila centralno mjesto na kojem su se okupili Zvorničani i gosti iz drugih gradova koji su uživali u prelijepom ambijentu pored rijeke Drine i uz pjesme koje su za njih pjevali članovi benda „Bla Bla“.

Pjevač Dušan Zrnić rekao je da bend postoji dugi niz godina, ali da u ovom sastavu rade tri i po godine.

– Manifestacije ovog tipa za mene su lepe, ja uživam, uvek je pozitivna energija u pitanju i to očekujem i večeras – rekao je Zrnić.

Kao i prethodne večeri, Pozorište mladih Zvornik u Domu omladine izvelo je predstavu „Kula“ u okviru Revije svojih predstava, a ovom događaju prethodio je okrugli sto o predstavi „Gazda Mladen“.

Na programu manifestacije danas je, pored Regate koja je u 10:00 časova startovala sa gradske plaže, Okrugli sto o predstavi „Kula“ u Domu omladine, Veče aforizama na platou ispred Kasine“, pozorišna predstava „Građanin plemić“ u Domu omladine, te koncert grupe „Ministarke“.

U nedelju nas očekuju tradicionalni događaji „Zvornički kotlić“ na gradskoj plaži i Memorijalni šahovski turnir „Boro Vukajlović“ na platou ispred Kasine u 10:00 časova, pozorišna predstava „Trnova Ružica“ na platou ispred Kasine u 18:00 časova, u Domu omladine u 19:00 časova predstava „Lilika“, te koncert Nikole Rokvića.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se