-1.6 C
Zvornik
20. април 2024.

Poslije pucnjave u Šepku podnesen izvještaj zbog krivičnog djela „Izazivanje opšte opasnosti“

ZVORNIK – Policijski službenici Policijske stanice Kozluk, podnijeli su izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina, protiv lica A.M. (1990) iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo “ Izazivanje opšte opasnosti“.

Naime, Policijskoj stanici Kozluk, 4. avgusta, prijavljeno je da je u mjestu Donji Šepak, na obali rijeke Drine, došlo do pucanja iz vatrenog oružja od strane lica A.M. (1990).

Preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja ovog događaja, policijski službenici PS Kozluk su utvrdili da je 4. avgusta, u mjestu Donji Šepak, došlo do fizičkog obračuna između lica A.M. i Đ.M. sa jedne strane i lica M.M. i M.P. sa druge strane. Tom prilikom, lice A.M. je iz putničkog automobila marke „Passat“, uzeo pištolj marke „Crvena Zastava“, iz kog je ispalio tri metka, nakon čega mu je oružje oduzeo iz ruku M.M., da bi potom, lica A.M. i Đ.M. sjeli u putnički automobil i udaljili se u nepoznatom pravcu, ali su brzom reakcijom policijskih službenika u kratkom roku pronađeni i lišeni slobode, rečeno nam je u PU Zvornik.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se