15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Omladinski kamp podignut na gradskoj plaži u Zvorniku

ZVORNIK – Regionalni omladinski kamp „Kampomanija“ u organizaciji udruženja za mobilnost i edukaciju ARANEA iz Zvornika biće otvoren na gradskoj plaži od 4. do 6. avgusta 2017. godine. Učesnici kampa, njih 127, su mladi iz cijele Republike Srpske.

„Cilj nam je da ovo druženje mladih postane tradicija, koja će nam omogućiti razmjenu iskustava, da naučimo nešto novo i da u budućnosti zajednički organizujemo i realizujemo projekte. Omogućili smo našim dragim gostima i učešće odnosno posjetu dešavanjima, koja se organizuju u okviru Zvorničkog ljeta. Od danas će moći da posjete pozorište i odgledaju različite predstave. U okviru Zvorničkog ljeta u danima kampa biće održani koncerti, dok će u subotu, 5.avgusta u jutarnjim satima na rijeci Drini biti održana Zvornička regata“, istakla je Sandra Erkić, predsjednica udruženja Aranea.

Kampomanija je jedan od vidova druženja mladih u Republici Srpskoj. Grad Zvornik leži na rijeci Drini, koja pruža velike mogućnosti za ovaj vid aktivnosti, a gradska uprava je uvijek spremna da podrži mlade ljude u njihovom aktivizmu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se