18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Novo predviđanje smaka svijeta: Da li ćemo i ovu apokalipsu preživjeti?

Dejvid Mejd, autor knjige “Planet X: the 2017 arrival“, ubijeđen je da nas 23. septembra očekuje apokalipsa, kao i da će nas planeta Nibiru ubiti.

Nije usamljen u tome – teoretičari zavjere su ubijeđeni da će dolazak planete koja se nalazi iza Neptuna, Nibiru ili planeta X uništiti Zemlju sljedećeg mjeseca.

Naime, Dejvid tvrdi da je to zapisano u Bibliji, ali iscrtano i na piramidama.

“Veoma je čudno da se 12. poglavlje u Bibliji podudara sa natipisima u Velikoj piramidi u Gizi. I jedna, i druga navode period između 20. i 23. septembra. To je kraj crkvenog perioda i tranzicija u dan Boga. Bićemo svjedoci uskoro“, rekao je.

Iako NASA nikada nije potvrdila postojanje planete Nibiru, nekoliko apokalipsa smo već propustili – septembar i decembar 2015. godine i, naravno, čuvenu majansku apokalipsu 2012. godine.

Inače, Dejvidovo predviđanje uglavnom je bazirano na sljedećem citatu iz Biblije:

“Dan Boga dolazi – surov dan, gnjevnog i žestokog bijesa – da opustoši zemlju i uništi grešnike na njoj. Nebeske zvijezde i njene konstelacije neće pokazati svoje svjetlo. Izlazeće Sunce će biti zamračeno i Mjesec nas neće obasjavati“.

Strani mediji se šale da su prvi znakovi apokalipse već vidljivi: Brexit, Donald Tramp i novi spot Tejlor Svift.

Nibiru nije pustara

Možda su još zanimljivije tvrdnje da planeta Nibiru nije pustara.

Na njoj živi narod Anunaki, koji predstavlja naprednu ljudsku rasu.

Oni su, prema istim tvrdnjama, Zemlju posjetili nekoliko puta i tražili zlato po Africi.

Nibiru apokalipsa

Sama ideja o „Nibiru apokalipsi“ potiče od žene iz Viskonsina Nensi Lider koja je govorila da je kao dijete nekoliko puta razgovarala sa „sivim vanzemaljcima“ koji sebe nazivaju Zetas, a koji su u njen mozak ugradili uređaj za komunikaciju.

Ona je 1995. godine osnovala sajt „ZetaTalk“, kako bi proširila svoja predviđanja. Dvije godine kasnije ona je na internetu je izjavila da je komet „Hejl Bup“ (koji je navodno trebalo da prođe pored Zemlje), obična prevara osmišljena kako bi se pažnja odvukla od „skorašnjeg dolaska većeg „planetarnog objekta nazvan Planeta X, koji će proći pored Zemlje i uništiti civilizaciju“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se