8.1 C
Zvornik
19. март 2024.

Gradonačelnik čestitao bokserima na uspjehu

ZVORNIK – Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović upriličio je prijem za članove zvorničkog Bokserskog kluba „Obilić“ povodom osvajanja ekipnog Prvenstva Republike Srpske.

Stevanović im je čestitao na uspjehu koji su postigli za kratko vrijeme, obzirom da se radi o mladom klubu.

– Oni su za kratak period napravili sjajan rezultat što govori da imaju potencijal. Ono što je još važnije jeste da su ti mladi sportisti uzorna djeca na ulicama našeg grada. Praktično, u okviru svih zvorničkih borilačkih sportova kroz treninge djeca i mladi ljudi uče se i dobrim vrijednostima i oni te vještine koje steknu ne primjenjuju na loš i neprimjeren način – rekao je prvi čovjek našeg grada.

Stevanović je najavio da će u budžetu za sljedeću godinu biti obezbijeđena nešto veća sredstva za podršku radu „Obilića“, te da će sa rukovodstvom kluba ovih dana razgovarati i o drugim pitanjima vezanim za klub.

Milenko Tomić, predsjednik Bokserskog saveza Republike Srpske, izrazio je zadovoljstvo što je gradonačelnik upriličio današnji prijem.

– Drago mi je da smo danas u kabinetu gradonačelnika Zvornika koji očito daje podršku svim sportovima u Zvorniku, a i ovome mladom klubu koji to zaslužuje. „Obilić“ se odnedavno uključio u sistem takmičenja Republike Srpske i BiH, a već postiže izuzetne rezultate, kao što je i ova titula šampiona Republike Srpske. Značajno je što se on pored „Radnika“ iz Bijeljine i „Slavije“ iz Banjaluke koji imaju iza sebe dugu istoriju, kvalitet, dobre škole sporta, uspio domoći titule šampiona Republike Srpske što znači da je to veoma perspektivan klub – naglasio je Tomić.

Mirko Ždralo, trener „Obilića“, rekao je da im je želja da u narednom periodu uđu u Premijer ligu BiH i postignu dobre rezultate.

Ždralo se zahvalio na današnjem prijemu, te istakao da im svaki vid pažnje znači puno i daje motivaciju za dalji rad.

Tomić je prilikom današnjeg susreta uručio gradonačelniku Stevanoviću Zahvalnicu Bokserskog saveza za doprinos dugogodišnjem razvoju bokserskog sporta u Republici Srpskoj.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se