8.1 C
Zvornik
19. март 2024.

Dvije noći vrata muzeja otvorena

ZVORNIK – Narodna biblioteka i muzejska zbirka Zvornik, počela je sa realizacijom manifestacije internog karaktera, pod nazivom „Noć muzeja“.

„Međunarodni dan muzeja“, 18. maj i „Noć muzeja“, 20. maj, su događaji koje obilježavamo svake godine. Međutim, odlučili smo da za naše sugrađane, i sve one koji u ovom periodu borave u našem gradu, organizujemo dvodnevnu manifestaciju, koja za cilj ima predstavljanje bogatog kulturno – istorijskog naslijeđa našeg grada.

Cilj nam je da ovo postane manifestacija tradicionalnog karaktera, koja će svake godine okupljati veliki broj ljudi iz naših i okolnih sredina, zainteresovanih za bogatu kulturu, istoriju i tradiciju našeg grada.

– Zahvaljujemo se velikom broju posjetilaca koji su prisustvovali prvoj večeri naše manifestacije i pomno pratili izlaganje našeg saradnika, gospodina Rajka Avramovića, rekli su nam u Narodnoj biblioteci i muzejskoj zbirci Zvornik i pozvali su sve one, koji sinoć nisu bili u mogućnosti da nas posjete, da dođu večeras i obogate svoje znanje o kulturno – istorijskom naslijeđu grada Zvornika.

Vrata Narodne biblioteke i muzejske zbirke Zvornik biće otvorena od 21:00 do 23:00 časa

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se