10.9 C
Zvornik
19. март 2024.

Zbog brdske trke obustava saobraćaja na putu Vlasenica – Han Pijesak

Na dionici magistralnog puta Vlasenica-Han Pijesak jedan danas će dolaziti do obustave saobraćaja zbog brdske auto-trke, a vozila će biti preusmjerena na alternativne pravce, dok se na ostalim putnim pravcima vozi bez zastoja, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske. 

Saobraćaj će danas biti obustavljen zbog auto-trke na brdskim stazama na dionici magistralnog puta Vlasenica-Han Pijesak jedan u periodu od 12.00 do 14.30 časova i sutra od 10.30 do 13.30 časova.

Iz AMS-a savjetuju vozačima da zbog visoke dnevne temperature izbjegavaju duža putovanja tokom najtoplijeg dijela dana.

Na auto-putu Gradiška-Banjaluka izmijenjen je režim u odvijanju saobraćaja zbog postavljanja led markera u tunelima „Laktaši“ i „Klašnice“.

Vozila usporeno saobraćaju na magistralnom putu Banjaluka-Prnjavor zbog radova na izgradnji auto-puta Banja Luka-Prnjavor. Na ovoj dionici saobraćaj će se do 31. avgusta odvijati u oba smjera sa ograničenjem brzine kretanja vozila do 20 i do 40 kilometara na čas, a moguće su i povremene obustave saobraćaja zbog izlaska građevinske mehanizacije na put.

Na dionici magistralnog puta Nova Topola-Klašnice na lokalitetu Mahovljanske petlje zbog izgradnje vijadukta dolazi do obustave saobraćaja u vremenu od 23.00 do 5.00 časova u maksimalnom trajanju do 30 minuta.

Na području opštine Srebrenica zbog rekonstrukcije kolovoza izmijenjen je režim u odvijanju saobraćaja na regionalnom putu Bratunac-Zeleni Jadar.

Zbog radova na bušenju i miniranju terena na dionici magistralnog puta Rogatica-Ustiprača u mjestu Dub dolazi do povremenih obustava saobraćaja, u trajanju od pet do 15 minuta u periodu od 9.00 do 10.00 i od 14.00 do 17.00 časova.

Na regionalnom putnom pravcu Površnice-Lopare u toku je sanacija klizišta zbog čega je saobraćaj teretnih vozila preusmjeren na putni pravac Lopare-Priboj-Banj Brdo.

Na regionalnim putevima Karanovac-Kneževo u mjestu LJubačevo, te Ukrina-Gornja Vijaka zbog klizišta vozila saobraćaju jednom trakom.

Na području FBiH radovi su aktuelni na magistralnim putevima Maglaj-Žepče, Vogošća-Sarajevo, Vrapčići-Bišće Polje, Simin Han-Kalesija i Poriče-Kupres, kao i magistralnim putnim pravcima na području Živinica.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se