20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Tomić: Imam 24 godine i bogat sam – šta mi možete!

SIDNEJ – Teniser kome su predviđali veliku igračku budućnost Bernard Tomić, Australijanac hrvatskih korijena, ističe da više nema motiva da igra, jer je sa 24 godine dovoljno bogat. 

Tomić je nekada bio 17 na svijetu, a sada je na putu da ispadne iz prvih 60.

Prije šest godina igrao je četvrtfinale Vimbldona sa Novakom Đokovićem, a ove godine je ispao u prvom kolu i izjavio da mu je – sasvim svejedno.

„Bilo mi je dosadno na terenu. Ne znam zašto, ali tenis me više uopšte ne motiviše. Svejedno mi je da li držim trofej u rukama i igram dobro ili ispadnem u prvom ili četvrtom kolu Grend slema“, rekao je Tomić novinarima.

On ističe da je zaradio veliki novac – pet miliona dolara samo od turnira, mada nikada nije bio među prvih deset.

Tomić važi za bahatu osobu – nekoliko puta je kažnjavan zbog prebrze vožnje i drugih prekršaja, a dva puta je izbačen iz „Dejvis kup“ reprezentacije.

I njegov otac imao je niz afera – fizički se obračunavao sa Bernardovim trenerima.

Tomić, međutim, na kritike novinara odgovara sa smiješkom i provokativno, navode sportski portali.

„Znam da nakon teniske karijere ništa neću morati da radim. Vjerovatno me ne volite, ali možete samo da sanjate ono što sam ja uspio da ostvarim sa 24 godine“, rekao je Tomić.

On poručuje svojim kritičarima i novinarima da „idu i sanjaju o automobilima i kućama koje bi željeli da kupe dok ih on trenutno kupuje“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se