10.4 C
Zvornik
19. март 2024.

Sutra malo do umjereno oblačno i sparno

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje malo do umjereno oblačno vrijeme, ali će i dalje biti toplo i sparno. 

Jutro će na jugu biti sunčano, a u sjevernim i istočnim krajevima promjenljivo.

Tokom dana doći će do umjerenog razvoja oblaka na sjeveru i istoku, ali će i dalje biti vruće, sparno i u većini predjela suvo vrijeme.

Poslije podne su na sjeveru mogući kratkotrajni pljuskovi, a uveče na sjeveroistoku, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srpske.

Vjetar će biti slab do umjeren južni i jugozapadni, a na momente i pojačan.

Jutarnja temperatura vazduha od 15 do 21, na jugu od 20 do 24, a najviša dnevna od 33 do 39 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U nedjelju ujutro očekuje se pretežno vedro vrijeme, uz malu oblačnost. Tokom dana sunčano, veoma toplo i u mnogim mjestima vruće i sparno.

Danas je bilo sunčano vrijeme, uz malu do umjerenu oblačnost, do kraja dana ponegdje u centralnim i istočnim područjima moguć je i kratkotrajni pljusak.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Bjelašnica 17, Čemerno 26, Han Pijesak, Mrakovica, Ivan sedlo 27, Sokolac i Gacko 30, Srbac, Srebrenica i Neum 31, Mrkonjić Grad, Nevesinje, Novi Grad, Šipovo, Bihać, Bugojno, Gradačac, Livno, Sanski Most i Sarajevo 32, Foča, Ribnik, Višegrad, Doboj, Prijedor, Trebinje, Tuzla i Zvornik 33 stepena Celzijusova.

U Bileći, Rudom, Banjaluci i Bijeljini danas je u 14.00 časova izmjerena temperatura od 34, u Zenici 35, Grudama i Stocu 36, te Mostaru 38 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se